Fragment uit Manchester by the sea. Foto: Soroptimistclub Hilversum e.o.
Fragment uit Manchester by the sea. Foto: Soroptimistclub Hilversum e.o.

Nieuwe actie Soroptimistclub Hilversum voor hospice

Algemeen

HILVERSUM - In november is al 4.000 euro opgehaald tijdens het benefietconcert in het muziekcentrum van de omroep voor Kajan. Zondag 22 januari zet de Soroptimistclub Hilversum e.o. zich opnieuw in voor het Hilversumse hospice.

In samenwerking met Filmtheater Hilversum verzorgt de club een filmvoorstelling ten behoeve van Hospice Kajan. Om 10.15 uur zijn belangstellenden welkom in het filmhuis. In de lobby staan koffie en taart klaar. Om 11.00 uur begint de film 'Manchester by the sea'.

Drastisch
Een filmkaartje kost 17,50 euro. Hiervan gaat om 12,50 euro naar Kajan. "Omdat het hospice ingrijpend is verbouwd, had de tuin flink te lijden gehad. Daarom heeft de Hilversumse Soroptimistclub besloten ervoor te zorgen dat de tuin drastisch verbeterd wordt. Voor de bewoners van Kajan is het immers van groot belang dat ze de beschikking hebben over een tuin, dan wel vanuit hun kamer op de tuin uit kunnen kijken", meldt de club. 

Thuis
Het aan de Borneolaan gevestigde hospice is een thuis voor mensen in de laatste levensfase. Hier worden mensen op persoonlijke wijze verpleegd en kunnen ze in alle rust afscheid nemen van elkaar.

Bestellen
Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de mail:soroptimistenhilversum@gmail.com. Betaling geschiedt door het bedrag voor het aantal kaarten over te maken op rekeningnummer.: NL87INGB0000 588796 t.n.v. Soroptimist International Club Hilversum e.o. onder vermelding van 'film', uw naam en het aantal kaartjes.

Uit de krant