Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

TV-toren weer open tijdens Open Studio Dagen

Cultureel

HILVERSUM - Genieten van een prachtig uitzicht en met eigen ogen zien hoe mooi deze regio is. Dat kan komende zaterdag en zondag tijdens de Open Studio Dagen als de TV-toren voor het vierde achtereenvolgende jaar de deuren opent.

Voor  5 euro per persoon kan iedereen genieten van het uitzicht van de toren. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar boven. De volledige opbrengst gaat naar de stichting Muziekids, die muziekstudio’s realiseert in ziekenhuizen, opdat kinderen even los kunnen komen van hun ziek zijn, muziek kunnen maken en plezier kunnen beleven.

Armin van Buuren

Op 9 en 10 september zorgt  Muziekids ook voor het nodige vermaak op het Media Park in Hilversum. Op 10 september is het bijvoorbeeld mogelijk om in Beeld en Geluid op de foto te gaan met Armin van Buuren of beter gezegd met het wassen beeld van de DJ en producer. Madame Tussauds heeft het beeld voor een dag uitgeleend aan Muziekids.

Laura Fygi

Verder treedt zaterdag 9 september zangeres Laura Fygi op, de beschermvrouwe van Muziekids, tijdens de TV-marathon ‘Kloppend Hart’. Ook John Ewbank is daar te gast. Hij is onder meer bekend van zijn teksten en composities voor Marco Borsato én betrokken bij Muziekids. Daarnaast lopen op beide Open Studio Dagen Muziekids-troubadours rond op het Media Park die regelmatig van zich laten horen.

Tijdens de Open Studio Dagen kan iedereen verder een kijkje nemen achter de schermen van de verschillende omroepen, deelnemen aan workshops , presenteren, BN’ers spotten en optredens bijwonen. Ook zijn er meet & greets, VR Experiences en tal van andere activiteiten.

In Beeld en Geluid is de Experience gratis toegankelijk, treden Dj’s op en is het op zondag 10 september dus mogelijk met het wassen beeld van Armin van Buuren op de foto te gaan.  

Glitter en glamour

Natuurlijk is er ook ruimte voor glitter en glamour tijdens de Open Studio Dagen. In dat kader kunnen bezoekers ook een ’limousine experience’ opdoen tegen een kleine vergoeding.

De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op www.openstudiodagen.nl

Uit de krant