Afbeelding
Foto: Versa Vrijwilligerscentrale

Versa Vrijwilligerscentrale start campagne voor extra vrijwilligers voor Gooi en Vechtstreek

Buurt & Wijk

HILVERSUM - De gloednieuwe campagne Alles dat je aandacht geeft groeit van Versa Welzijn is dinsdag van start gegaan. Daarmee wil de organisatien door in te spelen op ‘het lentegevoel’, nieuwe vrijwilligers werven voor de Gooi en Vechtstreek. 

Wat is het ‘echte lentegevoel’? Volgens vrijwilligers van de centrale is dat een mens of organisatie helpen groeien, een ander in het zonnetje zetten, buiten de handen uit de mouwen steken en er geen gras over laten groeien. 

Met dit laatste wil de vrijwilligerscentrale de urgentie duidelijk maken. Loui Nijdam, communicatieadviseur van de Versa Vrijwilligerscentrale, benadrukt dat extra vrijwilligers hard nodig zijn. “Dit geldt voor seizoensgebonden projecten, maar ook voor de andere vormen van vrijwillige inzet. Vandaar de dubbele laag van onze boodschap.”

Theebloem
Tijdens de campagne, die nog loopt tot 20 juni, laat de Versa Vrijwilligerscentrale iedereen kennismaken met hoe leuk vrijwillige inzet is aan de hand van het thema. Zowel op de website als op de sociale media kanalen van de centrale is informatie over vrijwilligerswerk te vinden. “Verder worden potentiële vrijwilligers uitgenodigd voor het spreekuur van een adviseur vrijwillige inzet bij hen in de buurt. Wie dit doet tijdens de duur van de campagne krijgt van de vrijwilligerscentrale een theebloem cadeau”, laat een woordvoerder weten. 

Hiermee verwijst de organisatie nogmaals met een knipoog naar het thema Alles dat je aandacht geeft groeit. Nijdam: “We hopen dat onze campagne zorgt voor veel extra vrijwilligers voor de Gooi en Vechtstreek.” 

Voor meer informatie over de campagne kunnen mensen terecht op: www.versavrijwilligerscentrale.nl/alles-dat-je-aandacht-geeft-groeit.

Uit de krant