In de vorige ronde versloeg Altius DVSU. Foto: Bastiaan Miché
In de vorige ronde versloeg Altius DVSU. Foto: Bastiaan Miché

Altius gastheer van bekerloting

  Sport

HILVERSUM - Wie treft Altius in de achtste finales van de KNVB districtsbeker West I? De tegenstander rolt maandag uit de koker, want dan vindt de loting plaats. Dat gebeurt bij de voetbalvereniging aan het Kininelaantje.

Zaterdag 21 januari schreef het eerste team historie. Voor het eerst in de clubgeschiedenis wist het vlaggenschip zich te plaatsen voor de vijfde ronde van de districtsbeker. DVSU uit Utrecht werd met 3-1 aan de kant gezet.

Enige
Altius is de enige overgebleven derdeklasser. Dat is voor de voetbalbond reden geweest om de Hilversummers te benaderen met de vraag of de bekerloting mag plaatsvinden in het clubhuis aan het Kininelaantje. "Dat doen wij graag", meldt de club.

Balletjes
Maandag 6 februari staat de loting op het programma. Burgemeester Pieter Broertjes en wethouder Floris Voorink (Sport) zijn hierbij aanwezig. De inloop is vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur start het officiële gedeelte en worden de balletjes uit de bak gehaald.

De wedstrijden in de achtste finales worden in eerste instantie ingepland in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 februari.


reageer als eerste
Elke donderdag het HilversumsNieuws per e-mail
Meer berichten