Tros Radarprijs voor Hilversumse onderneemster

Algemeen

HILVERSUM - Zelf vindt Marja de Ridder dat ze niks bijzonders heeft gedaan. Iemand helpen die het moeilijk heeft, is niet meer dan normaal. Voor haar belangeloze inzet voor twee hondjes van een vrouw die dik in de schulden zit, heeft de eigenares van het Goois Voedingscentrum maandag wel de Warme Douche ontvangen van het Tros-programma Radar.

De Ridder reageerde op Facebook op een bericht van Pauline Arnoldus. Zij vroeg op het sociale medium of iemand bereid was de viervoeters van een 53-jarige vrouw die in de schuldsanering zat, te trimmen. De dame in kwestie kon de dieren amper verzorgen door de beperkte financiën. De Ridder reageerde en heeft de honden behandeld en verzorgd. "De hondjes zagen er weer tiptop uit en de eigenaresse huilde van geluk", meldt Arnoldus op de website van Radar.

Waterdruppel
Tros Radar reikt de Warme Douche uit aan bedrijven die personen op een exceptionele manier verzorgen. Overigens delen de tv-makers ook de Koude Douche uit. Die is voor ondernemers die klanten in de kou laten staan. Arnoldus bleek diereninspecteur in Midden-Nederland te zijn en meldde De Ridder direct aan voor deze prijs. Maandag ontving De Ridder de waterdruppel op een standaard in de tv-studio uit handen van presentatrice Antoinette Hertsenberg. "Ik vind het eigenlijk geen felicitatie waard, want dat doe je toch gewoon! De vrouw had hulp nodig en is goed voor haar honden", zegt De Ridder bescheiden.

Sinds 2009 is het Goois Voedingscentrum gevestigd in Hilversum aan de Havenstraat 2 en is gespecialiseerd in in dierenvoeding zonder toevoegingen.

Uit de krant