Afbeelding

Oud-voorzitter HVO weg uit de Havenstraat

Algemeen

HILVERSUM - 'De lastige man uit de Havenstraat' zetelt niet langer in deze aanloopstraat. Orhan Polat van O.P. Projectmanagement heeft besloten andere plekken in Hilversum zijn uitvalsbasis te noemen.
 
Polat was voorzitter van de HVO toen deze nog de ondernemersvereniging voor de Havenstraat en Vaartweg was. Nu staat het voor Hartelijk Veelzijdig & Ondernemend en is het online platform dat zich richt op social media/business, dat inmiddels veel verder gaat dan de gemeentegrenzen van Hilversum. Dit nieuwe platform richt zich op expats, retail en MKB. Mede door deze koerswijziging is hij naar andere locaties gaan kijken.

Aansluiting
"Ik heb een paar hotspots gevonden in Hilversum, zoals bij Good2Connect en Werf 35 waar ik kan gaan zitten en bijvoorbeeld ook mijn trainingen kan geven. Dit is beter voor mijn ontwikkeling", meldt de zelfstandig ondernemer. Op lokaal niveau en vooral landelijk niveau is Polat bezig met aansluiting te zoeken bij een aantal projecten, platformen en instellingen. Omdat bij deze de gesprekken nog gaande zijn, kan hij nog geen namen noemen.
 
Polat kwam eind vorig jaar in het nieuws toen hij van Hilversum geen subsidie kreeg voor zijn evenement Christmas Village. Inmiddels heeft de bezwaarcommissie hem deels in het gelijk gesteld.
 

Uit de krant