Boven v.l.n.r.: Edward Welten (jeugd), Asli Tukenmez (secretaris), Rob Esche (adviseur), John van Leeuwen (adviseur), Nico Swierstra (ere-voorzitter). Onder v.l.n.r.: Bibeane van Buuren (accommodatie), Oscar de Wit (trainer), Jolanda Osendarp (voorzitter).
Boven v.l.n.r.: Edward Welten (jeugd), Asli Tukenmez (secretaris), Rob Esche (adviseur), John van Leeuwen (adviseur), Nico Swierstra (ere-voorzitter). Onder v.l.n.r.: Bibeane van Buuren (accommodatie), Oscar de Wit (trainer), Jolanda Osendarp (voorzitter). Foto: SC 't Gooi

SC ‘t Gooi heeft nieuwe trainer: Oscar de Wit komt over van BZC’13

Sport

HILVERSUM - SC ‘t Gooi heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainer. Hilversummer Oscar de Wit, nu nog trainer van BZC’13, neemt na de zomer het stokje over van Sercan Öztürk. Zaterdag werd het contract ondertekend.

De Wit is zeker geen onbekende trainer in het Hilversumse. Momenteel is hij trainer van het eerste elftal van BZC ’13. Daarnaast heeft hij bij diverse Hilversumse clubs, zoals sv Olympia’25 en Altius, jeugdteams onder zijn hoede gehad. Als actief voetballer begon hij ooit zijn carrière bij SV Eemnes en eindigde deze reis via FC Hilversum, Altius en Olympia bij BZC’13.

Bij SC ‘t Gooi is men blij met de komst van De Wit. “Oscar is woonachtig in Hilversum en staat daarom midden in het Hilversumse voetbalwereldje. Dit gekoppeld aan zijn opvattingen over het spelletje zoals plezier, passie voor voetbal, ambitie en het ontwikkelen van spelers geeft het bestuur van SC’ t Gooi het vertrouwen dat Oscar samen met zijn staf de komende jaren ’t Gooi naar een hoger plan kan tillen.” 

Op dit moment is SC ‘t Gooi in de vijfde klasse van het zaterdag amateurvoetbal. Daarin waren de zwarten-gelen voor dit weekend hekkensluiter. Echter, door de 3-1 overwinning van zaterdag tegen ASV Blauw-Wit steeg de ploeg een plekje op de ranglijst.


Oscar de Wit en Jolanda Osendarp. 

Uit de krant