Afbeelding
Foto: Winkeliersvereniging Kerkelanden

Hilversumse basisschoolleerlingen exposeren in Winkelcentrum Kerkelanden

Bedrijven

HILVERSUM - Een bijzondere tentoonstelling de komende weken in Winkelcentrum Kerkelanden. Daar hangen vanaf dinsdag grote banieren die zijn beschilderd door leerlingen van verschillende Hilversumse basisscholen. 

De deelnemende scholen hebben ieder twee banieren beschilderd en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. Door deelname aan deze actie van winkelcentrum Kerkelanden maken de scholen kans op héle mooie geldprijzen die ze vrij mogen besteden. 

De deelnemende scholen zijn: Augustinusschool, De Klimopschool, Kindcentrum De Wijde Blik, Het Mozaïek, Jenaplanschool de Wilgetoren, Van Hasseltschool, Mozarthof, Nassauschool, Sterrenschool Hilversum, Titus Brandsmaschool en de Wilhelminaschool.

Stemflyer
Belangstellenden zijn welkom om de banieren te komen bekijken en een stem uit te brengen op één van de deelnemende scholen. Van 5 tot en met 28 oktober kan men een stemflyer invullen en in de inleverbus in Kerkelanden deponeren. Ook kan men online een stem uitbrengen via de Facebookpagina van winkelcentrum Kerklanden.

Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden Kerkelanden cadeaubonnen ter waarde van 50 euro verloot. Maandag 1 november worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Ook worden die dag de drie scholen die de meeste stemmen hebben gekregen, verrast met een bezoekje en krijgen een cheque overhandigd. 

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumkerkelanden.nl.

Uit de krant