De benodigde papieren om te mogen werken in de kinderopvang kun je bij SKBNM halen.
De benodigde papieren om te mogen werken in de kinderopvang kun je bij SKBNM halen. Foto: Floor Mommers

Stap over naar het mooiste beroep dat er is

Vacaturenieuws

Heb jij een mbo-opleiding gedaan in de zorg, sport, onderwijs of aanverwant en lijkt het jou geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Lees dan hier hoe jij in de kinderopvang van betekenis kunt zijn.

Een baby laten wennen aan de eerste vaste hapjes, een dreumes aan je hand de eerste stapjes laten maken, zien hoe kinderen reageren en plezier beleven aan die leuke activiteit die jij voor hen hebt bedacht. Dat maak je allemaal mee als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Want jij draagt bij aan de ontwikkeling van een kind, ondersteunt ouders en bent partner in de opvoeding. Voor zo’n baan heb je natuurlijk een specifieke opleiding nodig. 

“Werken in de kinderopvang is echt een vak, niet iets wat je zomaar even doet of allemaal wel weet wanneer je veel hebt opgepast”, zegt onze praktijkopleidster Marianne. “Maar het is wel het mooiste vak dat er is”, voegt ze toe. Goed nieuws is dat je de benodigde papieren om te mogen werken in de kinderopvang bij SKBNM kunt halen wanneer je al een mbo (of hbo) opleiding hebt afgerond die in categorie A2 of B2 valt. Ons zijinstroomtraject duurt drie maanden. Daarna heb jij een mooi nieuw diploma op zak én een baan op een van onze locaties in Gooise Meren. Daar werk je in een hecht team met een mix van ervaren pm’ers en frisse nieuwkomers.

Deze collega’s vinden allemaal hetzelfde belangrijk: dat het kind centraal staat en dat we geen winst maken, maar alles investeren in de kwaliteit van onze opvang. Dat betekent dat we ook ná het behalen van de kwalificatie blijven investeren in jouw professionele ontwikkeling. Door trainingen, workshops en leuke lezingen.

Heb jij dus zin in een overstap naar het mooiste beroep dat er is, kun je niet wachten je werkdag te beginnen met de liefste glimlach, dikke knuffels of high fives en lijkt het jou fijn om op een van onze gezellige locaties op fietsafstand van je huis aan de slag te gaan? Laat dan van je horen.

Mail voor meer informatie naar solliciteren@skbnm.nl of app naar 06-86 86 83 71.

Uit de krant